Etiket - sikkerhed

Tomme trusler rammer danskerne

Endnu en gang ses der en bølge af svindelmails der rammer Danmark, hvor afsenderen forlanger en løsesum for ikke at frigive en kompromitterende video af modtageren. Svindleren påstår at have adgang til modtagerens kontaktoplysninger og kan samtidig oplyse et af modtagerens gamle passwords, der er lækket i en anden forbindelse. At svindleren har et af modtagerens passwords, gør det mere troværdigt - men det ændrer ikke på, at det er det rene fup. (mere…)
Læs mere...

Windows 10 kan nu bekæmpe ransomware

Den seneste store opdatering til Windows 10, Fall Creators Update (Version 1709), byder på en ny stærk funktion – den kan nemlig forhindre, at du mister filer, hvis du bliver ramt af ransomware. Du behøver ikke længere at frygte, at dine filer bliver låst af den frygtede trussel ransomware. Det er i hvert fald intentionen med en ny funktion i Windows 10 Fall Creators Update, der beskytter dine filer. (mere…)
Læs mere...

Sommer er højtid for falske direktører

Svindel fra kriminelle, der udgiver sig for at være rigtige topchefer, er stærkt stigende. I flere tilfælde har de kostet kæmpe tab for virksomheder. Det er et stærkt stigende problem, at svindlere udgiver sig for at være topchefer for at lokke penge ud godtroende medarbejdere i danske virksomheder. (mere…)
Læs mere...

Lad IT sikkerheden forblive sikker

Sådan beskytter du dig selv og undgår at sprede sikkerhedsproblemer til andre: 1. Brug et antivirusprogram med automatisk opdatering, en firewall og et antispywareprogram. Sammen beskytter programmerne din pc mod mange angreb og skadelige programmer. 2. Anvend opdaterede versioner af dit styresystem, din webbrowser og dit e-mailprogram. Slå automatisk opdatering til, hvor det er muligt, så glemmer du det ikke. (mere…)
Læs mere...