Artikler

 • Nu kommer Windows 11

  Windows 10 blev markedsført som den endegyldige version af Windows. Fremover skulle det blot handle om løbende opdateringer af denne universelle platform.

  Man har et standpunkt til man tager et nyt. Efter alt at dømme kommer Microsoft nu alligevel med en opfølger.

 • Support til Windows Server 2008 udgår

  Support til Windows Server 2008 og 2008 R2 ophører d. 14. januar 2020. Det betyder, at det ikke længere er muligt at få de nødvendige opdateringer, der bl.a. sørger for virksomhedens sikkerhed og compliance.

 • Real-time Cyber Threat Map

 • Tomme trusler rammer danskerne

  Endnu en gang ses der en bølge af svindelmails der rammer Danmark, hvor afsenderen forlanger en løsesum for ikke at frigive en kompromitterende video af modtageren.

  Svindleren påstår at have adgang til modtagerens kontaktoplysninger og kan samtidig oplyse et af modtagerens gamle passwords, der er lækket i en anden forbindelse. At svindleren har et af modtagerens passwords, gør det mere troværdigt – men det ændrer ikke på, at det er det rene fup.

 • Windows 10 kan nu bekæmpe ransomware

  Den seneste store opdatering til Windows 10, Fall Creators Update (Version 1709), byder på en ny stærk funktion – den kan nemlig forhindre, at du mister filer, hvis du bliver ramt af ransomware.

  Du behøver ikke længere at frygte, at dine filer bliver låst af den frygtede trussel ransomware. Det er i hvert fald intentionen med en ny funktion i Windows 10 Fall Creators Update, der beskytter dine filer.

 • Persondataforordning

  TJEKLISTE

  Nedenstående spørgsmål er relateret til de vigtigste hovedområder i persondataforordningen. Virksomheden bør gøre sig i stand til at besvare og dokumentere sine svar på disse spørgsmål:
  1. Er virksomheden omfattet af forordningen? – grundlæggende er alle data persondata, så snart der er data med fra en telefonbog, så udgangspunkt er, at alle virksomheder er med.

 • Dynamics NAV 2017

  Microsoft Dynamics NAV 2017 er den nyeste version af deres ERP løsning tidligere kaldet Navision. I den nyeste version kommer vi til at se en lang række forbedringer og ikke mindst yderligere integration til Office 365.

 • Sommer er højtid for falske direktører

  Svindel fra kriminelle, der udgiver sig for at være rigtige topchefer, er stærkt stigende. I flere tilfælde har de kostet kæmpe tab for virksomheder.

  Det er et stærkt stigende problem, at svindlere udgiver sig for at være topchefer for at lokke penge ud godtroende medarbejdere i danske virksomheder.

 • Dynamics NAV 2016 er frigivet

  Med Dynamics NAV 2016 får du måske markeds stærkeste ERP løsning i din virksomhed. Dynamics NAV 2016 indeholder alle de elementer der skaber en moderne platform, der bygger videre på tidligere versioner.

 • Windows Server 2003 support ophører

  Den 14. juli 2015 er det slut med support og sikkerhedsopdateringer til Microsoft Windows Server 2003 og Windows Server 2003 R2. Det er Microsofts anbefaling, at man udfaser eller opgraderer disse servere inden da, og herved undgår risikoen ved et ikke-supporteret og ikke-sikkerhedsopdateret operativsystem.

 • Lad IT sikkerheden forblive sikker

  Sådan beskytter du dig selv og undgår at sprede sikkerhedsproblemer til andre:
  1. Brug et antivirusprogram med automatisk opdatering, en firewall og et antispywareprogram. Sammen beskytter programmerne din pc mod mange angreb og skadelige programmer.

  2. Anvend opdaterede versioner af dit styresystem, din webbrowser og dit e-mailprogram. Slå automatisk opdatering til, hvor det er muligt, så glemmer du det ikke.

 • Opgradere til Dynamics NAV 2015

  Anvender du Navision Attain, Navision 4.0, 5.0, 2009 eller 2013? Den nye Dynamics NAV 2015 rummer mange muligheder for en virksomhed, der ønsker vækst.

 • Udnyt Dynamics NAV / Navision

  Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) leverer omfattende virksomhedsstyringsfunktionalitet, fra økonomi over forsyningskæde til produktion m.m. Det sammenkæder enhederne i din organisation og giver dig indsigt i og styring med, hvad der sker i din virksomhed. Samtidig understøtter det stærkt specialiserede brancher med effektive løsninger, som er udviklet af Microsoft-partnere.