Udnyt Dynamics NAV / Navision

Udnyt Dynamics NAV / Navision

Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) leverer omfattende virksomhedsstyringsfunktionalitet, fra økonomi over forsyningskæde til produktion m.m. Det sammenkæder enhederne i din organisation og giver dig indsigt i og styring med, hvad der sker i din virksomhed. Samtidig understøtter det stærkt specialiserede brancher med effektive løsninger, som er udviklet af Microsoft-partnere.

Microsoft Dynamics NAV sætter dig i stand til at træffe velfunderede beslutninger, som har direkte indvirkning på din bundlinje – og øger indtjeningen og forbedrer pengestrømmen. Microsoft Dynamics NAV er let at lære at bruge, fungerer sammen med din eksisterende teknologi og skaleres i takt med virksomhedens vækst med langsigtet værdiskabelse som resultat.
En løsning, der har vist sit værd, og som er let at tilpasse og integrere.

I næsten 30 år har Microsoft Dynamics NAV leveret funktionalitet, performance og brugervenlighed, som benyttes af mere end 84.000 forskelligartede virksomheder i over 40 lande. Det leverer omfattende virksomhedsstyrings funktionalitet, herunder salg, marketing, økonomi, rapportering, forsyningskædestyring m.m. Det er let at tilpasse, udvide og forbinde med eksisterende systemer, og Microsoft Dynamics NAV har således affødt et globalt netværk af partnere, der udvikler effektive løsninger til opfyldelse af behovene i små og mellemstore virksomheder på tværs af en lang række stærkt specialiserede brancher og vertikale virksomheder.

Del denne artikel