Windows Server 2003 support ophører

Windows Server 2003 support ophører

Den 14. juli 2015 er det slut med support og sikkerhedsopdateringer til Microsoft Windows Server 2003 og Windows Server 2003 R2. Det er Microsofts anbefaling, at man udfaser eller opgraderer disse servere inden da, og herved undgår risikoen ved et ikke-supporteret og ikke-sikkerhedsopdateret operativsystem.

Udskiftning af serveroperativsystemet kan vise sig at være en mere kompleks opgave end som så. Bl.a. kan man stå i den situation, at nogle af virksomhedens kritiske IT-systemer, der i dag afvikles på det gamle operativsystem, ikke kan køre på en nyere version. Som virksomhed har man nu pludselig en dobbelt udfordring – opgradering af serveroperativsystem og opgradering eller udskiftning af et eller flere IT-systemer – med heraf følgende økonomiske og tidsmæssige konsekvenser.

JM Data følger Microsofts anbefaling om at udskifte servere med Windows Server 2003 og Windows Server 2003 R2 inden 14. juli 2015. Vi opfordrer vores kunder med sådanne servere til allerede nu at forberede udfasningen og få afdækket de følger, som det vil give – så kan man i ro og mag planlægge skiftet.

Har du selv en eller flere servere med Windows Server 2003 eller Windows Server 2003 R2 kørende og er i tvivl om, hvad det vil betyde for dig og din virksomhed, så er du meget velkommen til – helt uforpligtende – at kontakte JM Data for at høre nærmere om de muligheder, du har.

Ring venligst på +45 97 25 00 34 eller skriv til kontakt@jmdata.dk for yderligere informationer.

Del denne artikel